2019. január 16. Szerda,  Gusztáv  
   
 
 
KöszöntőKórházunkról Szakrendeléseink Osztályaink Egynapos sebészeti szakellátásMinőségirányítás BetegségmegelőzésBetegtájékoztatókTudományos előadások programjaiKórházi alapítványok Hasznos információk Hírek közlemények HirdetőtáblaDolgozói kedvezményekEurópai Uniós pályázataink
 
 
I. Belgyógyászat II. Belgyógyászat és endokrinológia részleg III. Belgyógyászat Ápolási Osztály Fül-Orr-Gége Osztály Gyermek Osztály Aneszteziológia és Intenzív-terápiás Osztály Rehabilitációs Osztály Ortopédia Osztály Sebészet Központi műtőSürgősségi Osztály Nőgyógyászati Osztály Traumatológia Osztály Neurológia- Stroke Krónikus belgyógyászat FizioterápiaPatológiaIntézeti gyógyszertárBiztonságszervezési és Üzemeltetési Osztály Műszaki és Informatikai Osztály Jogi és Humánpolitikai Osztály Pénzügyi és Számviteli Osztály Anyaggazdálkodás KontrollingRadiológiai osztályRöntgendiagnosztika CT MR Mammográfia KlinikaimammografiaUltrahang I.-II.-III.DEXAEchokardiográfia - Nőgyógyászati ultrahangEKG-HolterdiagnosztikaLaboratórium Addiktológia Bőr- és nemibeteggondozó I.-II.-III.Pszichiátria I.-II.-III.TüdőgondozóSzakrendelés Foglalkozás egészségügyi Kft.
 


Ellátás racionalizálása a Réthy Pál KórházbanElérhetőség, megközelítésVárólista
Osztályaink Anyaggazdálkodás
Anyaggazdálkodás

Anyaggazdálkodási osztály és Gondnokság bemutatása

Az egységes anyaggazdálkodási osztály 2006-ban jött létre, ezt megelőzően külön anyaggazdálkodási osztály és parkfenntartási csoportként működött.
Az új osztály közvetlenül a gazdasági igazgató irányítása alatt álló szervezeti egység, a Központi Irányítás épület földszintjén található az 5-ös és 6-os irodában. 2008-ban új tevékenységgel, a betegszállítással bővült az osztály feladatköre.
Az osztályt Csatlós Györgyné irányítja, 2003-ban szerzett diplomás ápolói, 2008-ban Közbeszerzési referens képesítést.

Anyaggazdálkodás

Az anyaggazdálkodási osztály foglalkozik a Réthy Pál Kórház- Rendelőintézet készletgazdálkodásával és tárgyi eszközök beszerzésével, raktározásával, selejtezésével.
Az anyaggazdálkodási osztály feladatai közé tartozik a közbeszerzési eljárások tervezése, az eljárások lefolytatása, dokumentálása, a kötelező statisztikai jelentések elkészítése.
Az intézményben felmerülő fogyóanyag, tárgyi eszköz igények esetén az anyaggazdálkodók árajánlat kérése után elkészítik a megrendelőket. A megrendelt anyagok, eszközök a központi raktárba érkeznek, átvétel, azonosítás után a raktári könyvelő bevételezi az anyagokat, eszközöket. Amennyiben a felhasználó átvette az anyagokat, eszközöket, megtörténik a raktárból a kiadások könyvelése. Az intézményben feleslegessé vált eszközök visszavételezéséről is a központi raktár gondoskodik. Az anyaggazdálkodási osztály évente kétszer részt vesz az intézményben felhalmozódott feleslegessé vált eszközök selejtezésében és értékesítésében.
Az anyaggazdálkodási osztályhoz tartozik a csereruha raktár, amely biztosítja az intézményben használatos textília beszerzését, raktározását, mosatását, selejtezését.

Az anyaggazdálkodási osztály dolgozói:

 

Név

Beosztás

1.

Csatlós Györgyné

osztályvezető

2.

Szlávik- Darida Judit

anyaggazdálkodási előadó

3.

Merényi József

közbeszerzési referens, anyaggazdálkodó

4.

Csarnai László

anyagbeszerző

5.

Tobai László

raktárvezető

6.

Pusztai Hajnal

raktári anyagkönyvelő

7.

Pap Sándor

műszaki raktárkezelő

8.

Palatinus László

raktárkezelő

9.

Medve Sándorné

csereruha raktárvezető

10.

Nagyné Nagy Terázia

betanított munkás

11.

Beleznai Istvánné

betanított munkás

12.

Palyik Jánosné

varrónő

13.

Gábor Jánosné

varrónő

14.

Keresztesi Györgyné

betanított munkás

15.

Gábor Jánosné

betanított munkás

 

Szállítási csoport

Az intézmény működését segítik a gépjárművezetők, betegszállítók, a belső szállítók és az udvarosok.
Belső szállítók: szennyes textília osztályokról történő begyűjtése és elszállítása a csereruha raktárba, tiszta textília visszaszállítása és átadása az osztályokon. A  szennyes razant összegyűjtése, lehordása a razant mosóba, a tiszta razant szállítása az osztályokra, orvosi gázok cseréje. Osztályos anyagigénylések szállítása, irattári anyagok szállítása igény szerint, rendezvények lebonyolításában segédkezés, ebédlő átrendezése, anyagmozgatás.
Osztályok, részlegek költöztetése.
Gépjárművezetők: igényszerinti személy (betegek vizsgálatra szállítása, dolgozók szállítása) és teherszállítás (vizsgálati anyagok, eszközök, csomagok). Udvarosok: veszélyes és kommunális hulladék összegyűjtése és szállítása a kijelölt tároló helyre. Kommunális hulladék tömörítése. Kültéri hulladéktárolók rendszeres napi ürítése. Járdák, közlekedési utak tisztítása, madárürülék eltakarítása. Szezonális parkfenntartási munkák. Betegszállító ápoló és gépkocsivezetők: diszpécser központ által összeállított fekvő és ülő betegek szállítását végzi vizsgálatokra és kórházi felvételre valamint az intézményből történő szállítás.

A szállítási csoport dolgozói:

 

Név

Beosztás

1.

Szalai Erzsébet

csoportvezető

2.

Szatmáriné Orodán Mária

szállítási ügyintéző

3.

Gömöri Gábor

gépjárművezető

4.

Gábor János

gépjárművezető, betegszállító ápoló

5.

Kalász János

belső szállító

6.

Csuvarszki András

belső szállító

7.

Balogh László

udvaros

8.

Kraszkó János

udvaros

9.

Poliák Zoltán

udvaros

10.

Mosoni György

betegszállító

11.

Kárnyáczki Károly

betegszállító

12.

Jass Gyula

betegszállító

13.

Pál Tamás

betegszállító

 

Az osztály telefonos elérhetőségei:

Anyaggazdálkodási oszt. vez.

06 66 555-211

Anyaggazdálkodás

06 66 555-216

Csereruha raktár

06 66 555-262

Központi raktár

06 66 555-209

Műszaki raktár

06 66 555-212

Rasant mosó

06 66 555-278

Szállítási csoport                        

06 66 555-263
 

Foglalkozás egészségügyi Kft.Aranymérleg GyógyszertárBiztonsági tanácsadóSürgősségi betegellátásÁllásajánlatokBetegelégedettségi kérdőív LinkekBetegségekről érthetően Gyógyszer információkSzavazás
Jelenleg nincs szavazási kérdésünk!