2019. január 16. Szerda,  Gusztáv  
   
 
 
KöszöntőKórházunkról Szakrendeléseink Osztályaink Egynapos sebészeti szakellátásMinőségirányítás BetegségmegelőzésBetegtájékoztatókTudományos előadások programjaiKórházi alapítványok Hasznos információk Hírek közlemények HirdetőtáblaDolgozói kedvezményekEurópai Uniós pályázataink
 
 
Adatok,statisztikák
 


Ellátás racionalizálása a Réthy Pál KórházbanElérhetőség, megközelítésVárólista
Hírek közlemények

Sajtóközlemény
Ellátás racionalizálása a Réthy Pál Kórházban. TIOP-2.2.4-09/1-2010-0022 projekt

2011 májusában indult el a békéscsabai Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet 2,3 milliárdos fejlesztése, uniós támogatással. Mérföldkőhöz érkezett a projekt, október közepén elkezdődik az építési beruházás - tájékoztatott dr. Becsei László főigazgató.

Sikeres közbeszerzési eljárást követően, szeptember 30- án aláírásra került a nyertes kivitelezővel – Strabag-MML Kft és a „Hartmann” Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. konzorciumban – a szerződés.

Az 1,1 milliárdos beruházás magában foglalja egy új épületszárny kialakítását és a meglévő Gyulai úti parkoló 32 férőhellyel történő bővítését. A közel egy éves beruházás során megvalósul a Patológia és a Központi Műtő felújítása, valamint az Intenzív Osztály új épületbe való költözését követően a felszabaduló régi épületszint felújítása is.

A beruházás fizikai megindítása október 16-án kezdődik, melynek előkészületeként október 13-ától, vasárnaptól lezárásra kerül a Réthy Pál Kórház- Rendelőintézet Gyulai úti parkolója.

A beruházás fizikai megindítását követően a Kórház vezetése és a kivitelezők lakossági fórum keretében kívánnak részletes tájékoztatást nyújtani az érdeklődőknek.

Az esetleges lezárások ütemezéséről, az aktuális közlekedési rendről a Kórház portáján személyesen, a helyi médián keresztül, valamint a http://www.rethykorhazprojekt.info honlapon lehet folyamatosan tájékozódni.

A munkálatok befejezéséig szíves türelmüket és megértésüket kérem.

 

Dr. Becsei László

főigazgató főorvos


 
 


Foglalkozás egészségügyi Kft.Aranymérleg GyógyszertárBiztonsági tanácsadóSürgősségi betegellátásÁllásajánlatokBetegelégedettségi kérdőív LinkekBetegségekről érthetően Gyógyszer információkSzavazás
Jelenleg nincs szavazási kérdésünk!