2019. február 20. Szerda,  Aladár és Álmos  
   
 
 
KöszöntőKórházunkról Szakrendeléseink Osztályaink Egynapos sebészeti szakellátásMinőségirányítás BetegségmegelőzésBetegtájékoztatókTudományos előadások programjaiKórházi alapítványok Hasznos információk Hírek közlemények HirdetőtáblaDolgozói kedvezményekEurópai Uniós pályázataink
 
 
Adatok,statisztikák
 


Ellátás racionalizálása a Réthy Pál KórházbanElérhetőség, megközelítésVárólista
Hírek közlemények

„HáziPatika.com - Az év kórháza”
A HáziPatika.com internetes újság ebben az évben is meghirdeti „Az év kórháza” szavazást.
Az idei szavazás október 15-től december 16-ig tart, és az érdeklődők a már megszokott www.azevkorhaza.hu

oldalon szavazhatnak a hazai állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórházakra és klinikákra az alábbi kategóriák szerint:

  • orvos-szakmai ellátás,
  • ápoló- és szakszemélyzet,
  • kórházi infrastruktúra,
  • ellátás (elhelyezés, étkeztetés stb.),
  • környezet, tisztaság

Kérjük, értékelje a békéscsabai kórház munkáját, szavazzon a Réthy Pál Kórház-ra

Az alábbi közvetlen link segítségével juthat a Réthy Pál Kórház és Rendelőintézetet bemutató „Az év kórháza" weboldalra, melyen le tudja adni szavazatát.

http://www.hazipatika.com/evkorhaza2012?hid=105

Minden interneten leadott szavazatot egy alapdíjas SMS elküldésével kell megerősíteni. A szavazatok leadásánál egy úgynevezett megerősítő kódot kap a szavazó, amelyet egy megadott számra elküldve érvényesíti a rendszer a szavazatot. Egy telefonszámról egy kórházra csak egy szavazatot lehet leadni és ugyanarról a számról összesen 10 kórházszavazat érvényesíthető.

A január hónapban tartandó eredményhirdetésen az öt kategória győztese mellett egy abszolút győztes kerül kihirdetésre, amely intézmény egy évig viselheti a megtisztelő „HáziPatika.com-Az év kórháza" címet.

Szavazatát köszönjük!


 
 


Foglalkozás egészségügyi Kft.Aranymérleg GyógyszertárBiztonsági tanácsadóSürgősségi betegellátásÁllásajánlatokBetegelégedettségi kérdőív LinkekBetegségekről érthetően Gyógyszer információkSzavazás
Jelenleg nincs szavazási kérdésünk!